на живо

Журналистическа лудост по италиански (ВИДЕО)

Костас Манолас накара представители на конкурентни медии да се прегръщат

Getty Images

Футболът е по-голям от конкуренцията! Доказаха го италианските журналисти и коментатори, представители на различни медии, по време на реванша от четвъртфиналите в Шампионска лига между "Рома" и "Барселона". 

"Римските вълци" успяха да наваксат изоставането си от 1:4 в първия мач и след 3 безответни гола на собствен терен си осигуриха място сред най-добрите 4 клубни отбора на стария континент.

Третият гол в срещата - на гръцкия национал Костас Манолас, отключи бурна радост не само във фенските сектори, но и в журналистическата ложа на "Стадио Олимпико". Водени от емоцията и предусещащи триумфа, коментатори и новинари скачаха, викаха и се прегръщаха.

Не липсваха и такива, които искаха да запечатат паметния момент на камерите на телефоните си. След тях бе и директорът по дигиталните проекти на "Рома" - Пол Роджърс. Именно той сподели в "Туитър" кратко клипче от лудостта, което бързо започна да набира популярност.

Най-добре тези емоции в ефир пък предаде италианския коментатор Карло Зампа, който би събудил дори мъртвец с подобен вик.