на живо

Зидан: Трудно ми е да определя състава за "Ювентус"

Финалът в Шампионска лига е в събота, пряко по bTV Action от 20:30 ч.

Getty Images

Наставникът на "Реал" Мадрид Зинедин Зидан заяви, че класирането на тима за финала в Шампионската лига е напълно заслужено. Мачът срещу "Ювентус" за трофея в най-авторитетния клубен турнир е в събота (3 юни) и ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 20:30 ч.

"Много сме доволни, че ще играем финал в Шампионската лига. Знаем колко трудно се стига до този финал. Работихме усърдно през целия сезон и заслужено ще се борим за трофея", каза французинът.

"Най-важното е в събота да играем с пълни сили, както го правихме през целия сезон. Това е финал. Те не са допускали гол, ние пък бележим във всеки мач. Това са двата най-силни отбори, защото щом сме стигнали финал, значи е заслужено", сподели той.

Зидан разкри, че ще му бъде трудно да реши кой да пусне в игра срещу "Ювентус": "Ще ми е много трудно да избера титулярен състав, ще ми е много трудно и да избера кои да останат извън групата. Важното е всички да сме подготвени".

"Знаем, че съперникът е солиден отбор. В защита играят с четирима или с трима и с Алвеш, който е изнесен по-напред. Алвеш има свобода по фланга. Мен ме интересува как можем да ги застрашим", каза още наставникът на "белите".