на живо

Зидан: Това е най-лошият момент в кариерата ми

Французинът увери, че ще води "кралски клуб" в мача с "Пари Сен Жермен"

Getty Images

Зинедин Зидан определи отпадането на "Реал" Мадрид от "Леганес" на 1/4-финал за Купата на краля като най-лошият момент в треньорската му кариера до момента.

"Белите" отстъпиха с 1:2 в реванша и за първи път в 115-годишната си история отпада от надпреварата след победа в първата среща. 

"Това е фиаско. Най-лошия момент в треньорската ми кариера. Не съжалявам за решенията, които взех в този мач. Поемам отговорност за това, което направих. След победата с 1:0 в първия мач да започнем по този лош начин в реванша е необяснимо поведение за мен. Ето затова съм ядосан. Не разбирам какво става", коментира Зидан след мача.

Той увери, че ще води тима на 1/8-финал в Шампионската лига срещу "Пари Сен Жермен". Този мач, който ще бъде предаван пряко по bTV Action на 14 февруари, най-вероятно ще реши съдбата на наставника. "Реал" е в криза и в първенството, като изостава на 19 точки от лидера "Барселона".

"Аз съм отговорен за всичко. Трябва да намеря решение. В някои срещи успяваме, но не сме достатъчно постоянни. Трябва да се раздаваме и винаги да се борим", допълни Зидан.