на живо

Зинедин Зидан: Бяхме перфектни срещу ПСЖ

Трябва да останем обединени, каза специалистът след класирането на "Реал" за 1/4-финалите

Getty Images

Tреньорът на "Реал" Мадрид - Зинедин Зидан, е доволен от представянето на тима в мача-реванш от осминафиналите в Шампионската лига срещу ПСЖ, спечелен като гост с 2:1 във вторник вечерта.

12-кратният европейски клубен шампион се класира за четвъртфиналите след общ резултат от 5:2.

"Пресирахме ги високо още от самото начало и смятам, че изиграхме перфектния двубой. Много съм щастлив от класирането. Взехме правилните решения и се подготвихме добре. Тактически играхме точно така, както искахме. Всичко зависеше от играчите. Показахме, че имаме вяра в това, което можем.", каза специалостът след мача.

"Имаме трудни моменти в първенството и за Купата на Испания, но е трудно да се запази едно и също ниво през всеки три дни. Не може да се печели всичко, трябва да гледаме към мача ни с "Ейбар" в събота. "Пари Сен Жермен" не бяха толкова добри, но може би ние играхме много силно. След червения картон и нашия гол стана още по-трудно за тях. Уважавам всички футболисти, включително и Гарет Бейл. Той не започна като титуляр в нито един от мачовете с ПСЖ. Важен играч за нас е и може да създаде доста проблеми за противниците. Трябва да останем обединени, както беше в Париж", добави Зидан.