на живо

Златан и "Милан" в негостоприемния Белград, а момчетата на Моуриньо - в Австрия

Гледайте най-интересните мачове от Лига Европа пряко в каналите на bTV Media Group

Instagram

Традицията повелява след Шампионска лига в ефира да се завърне и Лига Европа! Вторият по сила европейски футболен турнир не отстъпва по сблъсъци и емоции на своя "батко". 

Днес (18 февруари) ни предстои да видим това!

Българското участие в надпреварата приключи, след като ЦСКА и "Лудогорец" не успяха да прескочат групите. Така на 1/16-финалите няма да стискаме палци за роден тим, а за любимците ни от Европа.

Снимка: Reuters

"Милан" със своята звезда Златан Ибрахимович гостува в Белград. Там ги чака местният гранд "Цървена звезда". В край на ХХ век подобен мач би прилягал повече на Шампионската лига, но сега и двата тима преследват успехи в Лига Европа.

Ибра показва, че на 39 години може да си един от най-добрите нападатели в света. През сезона той има 16 гола в 18 мача във всички турнири. "Звездашите" обаче не се плашат и са сигурни, че техният любим вратар Милан Борян ще опази честта им! Гледайте "Цървена звезда" - "Милан" пряко по bTV Action от 19:40 ч.

Снимка: Reuters

По същото време по RING ще ви покажем гостуването на "Тотнъм" на австрийския "Волфсбергер". Вълците, които са едва на шеста позиция в местното първенство, със сигурност няма да се посвенят да "ухапят" Жозе Моуриньо и компания. От своя страна "шпорите" имат да се реваншират на феновете за колебливото представяне в Англия, където заемат едва 9-та позиция.

Мачовете от 22:00 ч. не са за изпускане!

Снимка: Getty Images

Лидерът във френската Лига 1 "Лил" ще има трудна задача и ще посрещне "Аякс". Какво може да очакваме от двата съперника? Голове, голове, голове! Със сигурност битката ще е здрава. Комфортна преднина преди реванша е мечта и за двата тима! Срещата гледайте пряко по bTV Action от 22:00 ч.

В същото време "Залцбург" и "Виляреал" ще се опитват да се надхитрят в Австрия! Въпреки че това е първи мач от 1/16-финалите, никой няма да се предаде без бой! Средата ще бъде излъчена пряко по RING.

От 19:55 ч. пряко на платформата VOYO.BG може да гледате:

"Славия" Прага – "Лестър"
"Брага" – "Рома"
"Йънг Бойс" – "Байер" Леверкузен
"Олимпиакос" – ПСВ Айндховен

А от 22:00 ч. пак там:

"Антверпен" – "Рейнджърс"
"Молде" – "Хофенхайм"

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com

Тагове:

Лига Европа