на живо

Златан тренира на яхта, съпругата му събира тен (ВИДЕО)

Шведът е на семейна почивка след сезона в Серия "А"

Какво прави Златан Ибрахимович, когато си почива? Предвид имиджа, който шведът гради, вероятно се бие с лошите, пие амброзия или просто... озарява света със своята полубожествена светлина.

Но истината е по-различна. Всъщност Златан си почива заедно със семейството на яхтна в Средиземно море. Папараците издебнаха шведа, докато отмаряше след сезона с "Милан" и след като постигна нещо невиждано - да се превърне в първия футболист, вкарал по 50 гола за "Интер" и за "росонерите".

Всъщност шведът не се е отдал на дълго лежане по шезлонгите на борда. След като заяви, че може да играе на високо ниво поне докато стане на 50 години, Златан се зае да поддържа и добрата си форма. Той не пропуска да направи упражненията си, както и да се похвали с това в социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Компания му прави съпругата му Хелена, която също посяга към уредите за фитнес, но по-често събира слънчеви лъчи. За това да не изгори се грижи Златан.

На яхтата са още и двамата синове на двойката - 14-годишният Максимилиан и 12-годишният Винсент. 

Договорът на Ибрахимович с "Милан" изтече и той е в търсене на нов тим за следващия сезон. Слуховете го пращат в различни тимове, като има вариант той да играе в "Хамърби" - шведския клуб, в който купи акции преди месеци.