на живо

Зрелищна битка и регионално дерби връщат Шампионска лига в каналите на bTV Media Group

Гледайте два мача днес (16 февруари) от 21:30 ч. по bTV Action и RING

Reuters

Шампионска лига отново е тук! Това се разбира по спиращите дъха дербита на футболния терен! 

Днес (16 февруари) ще може да гледате два от осминафиналите в надпреварата пряко в каналите на bTV Media Group. Започваме по традиция в 21:30 ч. с коментарното ни студио. 

По bTV Action ще може да гледате едно от дербитата в първия кръг на елиминациите. "Интер" приема "Ливърпул" в среща, която може да ви спре дъха. 

Снимка: Reuters

"Интер" жадува за славните си дни в европейския футбол! Италианският тим обаче изтегли "късата клечка" и насреща си има един от фаворитите за титлата. Мърсисайдци са в убийствена форма. 

"Нероадзурите" вече водят една тежка битка с "Милан" и "Наполи" за първото място в Италия. В същото време "Ливърпул" се опитва да навакса изоставането от "Манчестър Сити" във Висшата лига. На този фон двата отбора трябва да се отърсят от това напрежение и да имат едно на ум, че този мач може да им е предпоследен за сезона в най-силния европейски клубен турнир. 

В същото време по RING ни очаква дерби по съседски. Германският колос "Байерн" Мюнхен ще гостува на австрийския "Залцбург"

Ясно е, че баварците са фаворити, но и те имат проблеми. Липсва им Мануел Нойер, а в последния си мач изненадващо загубиха от "Бохум" с 2:4. Дали това означава, че ще се реваншират с много голове срещу "биковете"?

Снимка: Reuters

Припомняме, че правилото за гол на чужд терен не важи! 

Гледайте двата осминафинала от Шампионската лига пряко по bTV Action и RING от 21:30 ч. днес!