на живо

Играч от Висшата лига, облечен като снежен човек, разби ламборгинито си в кофа за боклук (ВИДЕО)

Автомобилът на Михаил Антонио струва близо 250 хил. евро

Twitter

Нападателят на "Уест Хем" Михаил Антонио е разбрил автомобила си "Ламборгини Уракан" в кофа за боклук пред къща в Лондон. 29-годишният Антонио катстрофирал с возилото, струващо близо 250 хил. евро в сряда вечер, облечен като снежен човек.

Твърди се, че от разбитата кола излизал пушек, а при сблъсъка с кофата за боклук се разхвърчали части към предната врата на къщата.

Снимка: Twitter

Антонио не бил сам в автомобила. За щастие нито той, нито някой от спътниците му са пострадали. 

Нападателят пътувал към хотела на "чуковете", където тимът се събирал преди мача от Боксинг дей срещу "Кристъл Палас".

В социалните мрежи се появи видео от инцидента, което вече набира голяма популярност.

"Първоначално помислих, че е станала катастрофа с автобус, тъй като трясъкът беше много силен. След това с майка ми излязохме, за да видим дали няма пострадал човек. Ударът е бил много силен. Сигурно е карал поне с 90 км/ч.", разказа Киа Росина пред медиите в Англия.

Нейната майка добавя: "Прегърнах момчето, защото се притесних за него. Обадих се на полицията и поисках да дойдат линейка и пожарна, тъй като се опасявах да не пламне колата. Имаше много разлят бензин и колата пушеше. Той (Михаил Антонио) се караше с някакъв човек по телефона и го уверяваше, че е добре."

Твърди се, че футболистът си e тръгнал без дори да се извини. По-късно той заявил пред "Дейли Мейл", че ще покрие всички нанесе щети.

 
 
 
View this post on Instagram

‪Michail AnSnownio Man! Merry Christmas everyone

A post shared by Michail Antonio (@antonio_michail) on

Няколко часа по-рано Михаил Антонио публикува видео и снимка в социалните мрежи, на които е облечен като снежен човек с голям оранжев нос.