на живо

Звездата на Беларус: Победата дава добра възможност на България

Селекционерът на гостите поздрави националите ни за победата

Lap.bg

Голямата звезда в състава на Беларус - Александър Хлеб, поздрави България за успеха с 1:0 в световната квалификация между двата тима. Той не успя да завърши срещата, защото в последните секунди получи втори жълт и съответно червен картон.

"Честитя победата на България. Тя им дава добра възможност. Не сме загубили надежди, но шансовете ни намаляват. Искахме да вземем нещо от София, но не ни се получи. За червения картон нямам какво да кажа, щом съдията така е преценил, най-важно е неговото решение. В даден момент може би си изпуснах нервите, но се случват такива неща. Надявам се, че в следващите мачове ще успеем да се реваншираме пред нашите фенове", заяви бившият играч на "Арсенал" и "Барселона".

Селекционерът на Беларус Александър Хацкевич също поздрави тима ни за победата, но каза, че просто България е имала повече късмет днес.

"Още след 20-ата минута взехме инициативата и започнахме да създаваме положения, но за съжаление късметът не бе на наша страна. Днес играха два равностойни отбори, просто България имаше повече късмет", каза треньорът.

"Знаехме, че България ще разчита на бързи контраатаки. Така падна и голът. Заслужена победа за домакините", допълни Хацкевич.