на живо

Гришо и новата изтриха горещите снимки

Не е ясна поради каква причина снимките са махнати

 

Григор Димитров и Мадалина Геня изтриха снимките, които качиха само преди няколко часа в Instagram. Разгорещената фотосесия лъсна и в профилите на двамата, но вече я няма.

Припомняме, че по този начин те официализираха връзката си точно на 32-годишния рожден ден на най-добрия български тенисист. Не е ясна поради каква причина снимките са изчезнали от социалната мрежа.

В последните дни българинът и румънката са обект на множество разговори относно слуховете дали са заедно. Актрисата и модел следи изкъсо изявите на хасковлията, като това се случи на турнирите в Мадрид и Рим, а в края на миналата седмица го утеши след отпадането в римската столица. След това двамата публикуваха снимка, потвърждавайки слуховете, че са заедно.

Геня е родена на 8 август 1988 г. в Слатина, Румъния. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, на 15 започва кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата - Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка.

Миналата година тя се снима във филма Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това изпълни ролята на София Лорен в House Of Gucci. Румънската секс бомба е с 11 години по-голяма от него и живее в Италия, а сред най-известните й връзки са тези с футболистите - Николо Дзаниоло и Марко Бориело, както и с големия актьор Леонардо ди Каприо. 

Геня е поредното завоевание на Гришо, чиято последна официална връзка беше с красивата рускиня Лолита Османова. Преди това той бе със Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер, Виктория Боня и други.