на живо

Гришо и новата си размениха обяснения в любов

Двойката за пореден път показа силните си чувства

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, и новото му гадже - румънската сексбомба Мадалина Геня, за пореден път показаха силните си чувства. Двамата си размениха обяснения в любов.

Гришо отправи своето послание към красавицата след класирането си за финала на турнира в Женева (Швейцария), който ще бъде първи за него от 5 години насам. Първата ни ракета използва традиционния автограф върху камерата, за да нарисува сърце и да напише името на половинката си.

Геня прие бързо съобщението и върна жеста в социалната мрежа Инстаграм. "Гордеем се с теб и те обичаме", написа тя в стори.

Григор не за първи път поздравява Геня по този начин. Връзката им, която започна преди няколко седмици, се развива бързо. Румънката беше забелязана в ложата му за пръв път по време на турнира в Мадрид, а впоследствие бе с него и в Рим.

Освен като модел, Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя се снима във филма Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това изпълни ролята на София Лорен в House Of Gucci.

Сексбомбата е поредното завоевание на Гришо, чиято последна официална връзка беше с красивата рускиня Лолита Османова. Преди това той бе със Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер, Виктория Боня и други.