на живо

Каква е идеалната ваканция на Григор Димитров? (ВИДЕО)

Първата ни ракета разкри пред Tennis TV

Сезонът свърши и е време за ваканция. От Tennis TV решиха да проверят каква е идеалната почивка за някои от най-добрите, сред които първата ни ракета - Григор Димитров.

"Хубава храна, чудесна музика и приятели", сподели Гришо. За разлика от други топ тенисисти обаче, той не залага на Малдивите, а се спира на две непопулярни дестинации - Исландия и страните от Африка.

"Напълно противоположни са, но си ги спомням сякаш беше вчера. Толкова уникални и различни са.", каза Димитров.

Григор има и съвет за пътуващите - да не чекират багаж, а просто да вземат със себе си най-важното. "Понякога съм примадона в това отношение", признава с усмивка бившият №3 в света.

Любопитното е, че той единствен обича да става рано - около 6:00 ч., по време на ваканцията. Всички други предпочитат да си поспиват до колкото се може по-късно.

Най-добрата снимка, според него, се прави с усет - понякога просто си на точното място в точното време и кадърът се получава.

Най-любопитен беше отговорът на Димитров на въпроса с кой свой колега би отишъл на почивка. Григор се спря на Хуберт Хуркач, когото нарича Хуби. Двамата с поляка играха заедно на двойки през тази година.