на живо

Медии в Беларус: Гаджето на Сабаленка е скочил от балкона

Арина и Константин бяха заедно от 2021 г.

Медии в Беларус: Гаджето на Сабаленка е скочил от балкона

Новина №1 в тениса днес е смъртта на гаджето на Арина Сабаленка - Константин Колцов.

Медиите от Беларус съобщават, че бившият хокеист се е самоубил. Първоначалната версия на медиците бе, че става дума за тромб.

"Според разследването в понеделник, 18 март, около 12:39 часа пристанищната полиция и пожарната са отишли ​​в болницата, за да помогнат на скочилия от балкона мъж. Не са открити подозрителни обстоятелства", цитиран е говорителят на полицията от беларуските медии.

Колцов е бивш хокеист игра за Беларус на олимпийските игри през 2002 и 2010 г. Той прекара игра и за Питсбърг Пингуинс в периода от 2002 и 2006 г.

Така Арина Сабаленка остана без голямата си любов, мъжа, който беше най-голямата й опора и опора в живота и кариерата.

Арина и Константин бяха заедно от 2021 г. Арина често публикуваше техни общи снимки в социалните мрежи и оставяше емоционални послания на любимия човек.

"Обичам те. Честит рожден ден любов моя. Ти си най-скъпият ми човек, най-добрият ми приятел и най-силната ми опора. Мир с теб, сила, търпение и здраве. Надявам се да имаме всичко, което планирахме. Обичам те", написа миналата година през април Сабаленка, без да осъзнава, че съдбата, за съжаление, има друг план и че нещастният Колцов няма да доживее 43-ия си рожден ден.