на живо

Мис "Тренто" роди син на Матей, сърцето на Алекс е за внучка на легенда

На тихия фронт: Кои са дамите, които стоят зад нашите звезди в Италия?

Матей или Алекс? Българин ще стане тази вечер шампион на Италия! Но кои са дамите, които стоят зад нашите звезди?

Колкото и купи и титли да има в богата си кариера, най-ценният трофей на Матей Казийски е синът му Александър.

Наследникът на легендата е роден на 2 юли 2017 г., а майка му е Елизабета Фаруджо - Мис "Тренто" за 2001 г.

Тя е родена в града, в който българинът е Император. Чаровницата може да се похвали и с прилична кариера във волейбола, като дори бе картотекирана преди години в четвъртодивизионния Воланте Волей.

Матей никога не е крил, че има много силна връзка с града от Южен Тирол, клуба, съотборниците си и хората, които го боготворят. Град, от който никога не си е тръгвал, решавайки да построи своя дом и да създаде семейството точно тук.

Сърцето на Алекс Николов пък е само и единствено за невероятната брюнетка - Юлита Димитрова. В нейните вени също тече волейболна кръв и то каква - момичето е внучка на легендарният Иван Сеферинов-Джиго.

На 30 ноември 2022 г. тя се обясни в любов на Алекс на италиански. "Каквото и да ни се случи, аз винаги ще бъда с теб, за да те подкрепя, да ти кажа, че те обичам, че си моят герой и че можеш да преодолееш всичко, което се изпречи на пътя ти.

За да кажа, че не бих те сменила за никой друг на света и че само благодарение на теб моята вселена се оформи, намирайки истинското значение на думата "щастие".

Ще те обичам с присъствие и дискретност ден след ден. Честит рожден ден на моята половинка - малко твърдоглава, малко трудна, но в същото време перфектна", поздрави мъжа на сърцето си по случай 19-ия му рожден ден.