на живо

99-те удара с камшик за Роналдо са заради изневяра

Множество ирански адвокати са подали жалби срещу футболиста на Ал Насър

99-те удара с камшик за Роналдо са заради изневяра

Множество ирански адвокати са подали жалби срещу футболиста на Ал Насър

Кристиано Роналдо може да получи присъда от 99 удара с камшик в Иран за прелюбодеяние, пишат отново иранските медии Rouydad24 и Sharq Emroz.

Иранското правосъдие е наложило тази присъда на 38-годишната португалска звезда на Ал Насър, който има романтична връзка с Джорджина Родригес, след като той пътува до Техеран с отбора си през септември, за да играе за Персеполис в Азиатската Шампионска лига. Мач, който отборът на CR7 спечели с 2:0.

По време на това посещение в Иран футболистът подари подписана фланелка, прегърна и целуна по бузата Фатеме Хамами - художничка с 85% парализа на тялото, която в знак на благодарност му подари две свои творби, направени с крака.

Иранската преса твърди, че множество ирански адвокати са подали жалби срещу Кристиано Роналдо за това действие, тъй като според иранските закони докосването на самата жена е еквивалент на изневяра.

Предполага се, че иранската съдебна система ще трябва да накаже португалеца с 99 удара с камшик следващия път, когато той посети Иран, въпреки че присъдата може да бъде простена от съдия, ако действията не са наказуеми или замесените се покаят, допълва испанският Marca.