на живо

Алвеш през сълзи: Докосваше ме по слабините, търкаше се в мен (ВИДЕО)

След като са влезли в тоалетната, бразилецът станал агресивен, твърди ищцата

Алвеш през сълзи: Докосваше ме по слабините, търкаше се в мен (ВИДЕО)

Дани Алвеш бе изслушан от съдията в съда в Барселона в третия ден на процеса.

Бившият капитан на Барселона е обвинен в изнасилване във вечерна на 30 декeмври 2022 г. в клуб в каталунската столица.

От лагера на Алвеш продължават да пледират за невинност или за минимална условна санкция, докато прокуратурата настоява за максималното наказание от 12 години зад решетките.

Докато даваше показания пък, легендата на Барселона избухна в плач, като се наложи заседанието да бъде прекратено за кратко.

Версията на двете страни се различава коренно, а съдът трябва да се произнесе в следващите 20 дни.

Бразилецът продължава да настоява, че е бил под влияние на огромно количество алкохол и не е съзнавал действията си.

След като влезли в дискотеката, солидно почерпени, поканили съседна компания от 5 момичета на своята маса.

"Танцувахме и тя започна да флиртува с мен. Докосваше ме по слабините, търкаше се в мен, очевидно знаеше кой съм, защото поиска да се снимаме. Усетих явен сексуален намек в действията й.

Затова й предложих да отидем заедно до тоалетната. Тя дойде съвсем доброволно. Аз седнах на тоалетната чиния, тя ми свали панталоните и ми направи фелацио.

Искаше и полов контакт, но аз не пожелах. Тя беше на колене, а после за секунди седна в мен. Приключихме бързо и аз излязох първи и сам, защото не исках да ни виждат, че излизаме заедно. След това тя и приятелките й си тръгнаха, а след още няколко питиета аз се прибрах вкъщи.

В нито един момент не е казала, че не желае да прави нещо. Всичко беше по взаимно съгласие, не съм я удрял, не е имало насилие, не съм такъв човек", обясни пред съда Алвеш, като в най-емоционалния момент избухна в сълзи.

Според показанията на ищцата, която говори зад параван и с компютърно моделиран глас, Алвеш е бил много настоятелен на дансинга, целувал я е по врата и я е поканил да отидат на по-тихо място, за да могат да разговарят и да изпият на спокойствие по едно питие.

След като са влезли в тоалетната, бразилецът станал агресивен. С няколко удара я накарал да падне на колене.

После я обърнал права към стената и я изнасилил. Като настоявал през цялото време тя да повтаря, че е "неговата малка кучка". След като всичко свършило, тя отишла при охраната на дискотеката, където избухва в плач. Повикана е полиция, следва разпит, а след това и медицински преглед.