на живо

Арестуваха брата на Маркъс Рашфорд

Сякаш представянето на Юнайтед не е достатъчно...

Арестуваха брата на Маркъс Рашфорд
 

Лошите новини около Манчестър Юнайтед не стихват. Отборът загуби драматично с 3:4 от Копенхаген снощи в мач от Шампионската лига, а днес стана ясно, че директорът на агенцията DN May Sports Management и брат на една от звездите в тима на Ерик Тен Хаг - Маркъс Рашфорд - Дейн, е арестуван в САЩ за домашно насилие.

The Telegraph съобщава, че Дейн е бил задържан на 20 октомври в Маями, Флорида.

31-годишният Рашфорд е директор на DN May Sports Management, а един от клиентите му е брат му Маркъс Рашфорд.

Английският вестник пише, че Дейн е бил една седмица зад решетките във Флорида, след което е бил освободен под гаранция и ще се защитава сам. Той ще бъде изслушан в съда на 27 ноември.

Той е обвинен, че е ударил приятелката си по лицето, след като е претърсил телефона й за текстови съобщения от друг мъж, според доклад на полицията във Флорида.

Те били отседнали в хотел Kimpton Angler's в Маями, където персоналът забелязал жена да минава през фоайето с окървавен нос в ранните часове на 20 октомври.

Когато полицаите пристигнали пред стая 335, те чули "словесна престрелка" между мъж и жена, които идентифицирали като 31-годишния Рашфорд и Андреа Покрня, майката на 14-месечното му дете.

В доклада се казва, че двойката се връщала от модерното нощно заведение - E11. "Арестуваният заяви, че е бутнал жертвата, докато са били в Uber", се казва в доклада.

"Жертвата е заявила, че арестуваният й е нанесъл два удара в лицето със стиснат юмрук. След това Рашфорд слязъл от Uber и се отдалечил с телефона на жертвата".

По-известният Рашфорд - Маркъс, прави слаб сезон до момента, а снощи получи червен картон в мача в Копенхаген.