на живо

Бебе №4 за Хари Кейн (ВИДЕО)

Ново попълнение се очаква семейството на английския национал и съпругата му Кейт.

Хари Кейн със сигурност ще запомни последните дни. След като влезе в историята с екипа на Англия, звездата на Тонтъм бе сполетяна от още едно радостно събитие. Капитанът на англичаните ще става баща за четвърти път.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

Нападателят на „шпорите“ използва социалните мрежи, където сподели вълнуващата новина, свързана с него и съпругата му Кейт. На публикацията се вижда снимка, на която щастливите съпрузи са усмихнати и държат тест за бременност.

Над луната очаквам бебе №4. Очаквайте скоро“, озаглави публикацията Кейн. Освен това двамата споделиха и видео от ултразвука на бебето, като попитаха останалите си три деца какъв ще бъде неговият пол. Най-голямата им дъщеря Айви заложи на момиче, второто им дете Вивиън избра момче, докато синът им Луис се спря на кола.

Кейт и Хари са женени от 2019 година. Впоследствие се родиха и трите им деца – Айви (6 години), Вивиън (5 години) и Луис (2 години).

Само преди няколко дни Кейн се превърна в най-добрия голмайстор за всички времена в историята на английския представителен тим. 29-годишният футболист вече има 55 попадения на своята сметка и по този начин изпревари легендарния Уейн Руни, който се оттегли от представителния тим с 53 попадения.