на живо

Бендтнер смени участничка в Мис Вселена с бисексуална

Скандален и извън терена

 

Никлас Бендтнер смени бившата участничка в Мис Вселена Клара Линеа Валквист с бисексуална актриса.

Новата половинка на екс футболиста се казва Сюз Уилкинс и излиза с Бендтнер, след като прекрати 10-годишната си връзка с R&B певицата Фрея Кърк. Двете се ожениха преди две години, но бракът им просъществува до тази есен.

"С любов и подкрепа една към друга слагаме край на нашето 10-годишно приключение и започваме ново, вече само като приятелки. Винаги сме се обичали, имахме и мечтана сватба, на която присъстваха всички наши близки. Понякога обаче осъзнаваш, че е по-добре да сте единствено приятелки.", написа Уилкинс, която признава, че харесва и мъже.

Бендтнер и Уилкинс бяха заснети да се прегръщат и целуват на почивка в Рим. Снимките за кратко време обиколиха таблоидите в Дания.

"След като не спирате с въпросите, а и медиите непрекъснато пишат по темата, бих искала да потвърдя, че с Никлас Бендтнер не сме заедно. Не се разделихме с лоши чувства. Просто двамата искаме различни неща от живота.", коментира вече бившата на Бендтнер - Валквист.

Бентнер, който прекрати професионалната си кариера през 2021 г., прекара 9 години в английския елитен Арсенал, отбелязвайки 45 гола в 171 мача.

Той игра още за Бирмингам, Съндърланд, Нотингам Форест, Ювентус, Волфсбург, Розенборг и Копенгахен.

Има 30 попадения в 81 двубоя с националната фланелка на Дания.