на живо

Бербатов съсипа замразен в Юнайтед

Санчо надценява значението си за отбора, категоричен е българинът

Димитър Бербатов съсипа от критики Джейдън Санчо, който е със статут на замразен в Манчестър Юнайтед. Английското крило беше изхвърлен от първия отбор след спор с мениджъра Ерик тен Хаг и отказва да се извини вече цял месец.

"Надявам се, че случаят със Санчо не е такъв, но когато разрешаването на конфликт отнема толкова много време, обикновено футболистът надценява значението си за клуба. При Кристиано Роналдо е различно, защото той е постигнал всичко. Когато Уейн Рууни имаше разногласия с мениджъра, двамата оправиха нещата", коментира Бербатов пред Дейли Мейл.

"Санчо не е спечелил кой знае какво с Юнайтед. Клубът може лесно да реши да се отърве от него. Колкото и да е талантлив - всички го видяхме в Дортмунд - той все още не е показал нищо на "Олд Трафорд".

"Можем само да спекулираме защо е така. Може би заради обкръжението му. Или заради споровете си с мениджъра. Ако казусът се проточи дълго, не виждам как нещата ще се подобрят. И вероятно най-добре ще е двете страни да се разделят."

Бербатов прекара четири сезона в Манчестър Юнайтед, като за този период печели две титли и става голмайстор на Висшата лига.