на живо

Бивш колега на Джорджина: Тя лъже как срещна Роналдо (ВИДЕО)

Историята на запознанството им не толкова красива, твърди Паоло Боне

Джорждина Родригес се наслаждава на най-хубавия период от своя живот. След премиерата на втората част на документалната поредица I Am Georgina на Netflix на преден план отново излезе историята на запознанството й с Кристиано Роналдо.

Както самата аржентинка разказва, двамата се срещнали в магазин на Gucci в Мадрид. По това време тя работи като продавач, а Кристиано носи екипа на Реал.

Бивш колега на Джорджина в популярната модна верига обаче публикува серия от видеа в TikTok и твърди, че историята не е толкова красива, колкото се представя в очите на публиката.

"Работих с нея в Gucci около два месеца, преди да се превърне в знаменитост. Тя беше в дамския отдел, а аз - в мъжкия - разказва Паоло Боне. - По това време вече бях виждал Роналдо няколко пъти в магазина".

"Джорджина разказва, че Роналдо е влязъл заедно с няколко приятели и сина си и се получила любов от пръв поглед. Но не е така. Когато Кристиано идваше в магазина, всички се обръщахме да го гледаме. Той е висок мъж и този тип клиенти се обслужват само от служители в съответния отдел."

Боне е категоричен, че Родригес и Роналдо така и не са разговаряли в магазина. След няколко седмици се засекли на парти, където "се опознали малко повече".

"Джорджина винаги е била такава. Дори когато нямаше пари, демонстрираше арогантност и превъзходство. Търсеше слава и затова работеше в различни луксозни вериги. Познаваше много хора от нощния живот в Мадрид."

"Тя се движеше в среда с много пари. Да, вярно е, че живееше в много евтин апартамент, но винаги искаше да върви напред, да расте. Когато срещна Роналдо, това беше нейната възможност за слава.“