на живо

Чехия събра Шакира и Пике след скандалната раздяла

Двамата посетиха бейзболен мач на сина си

Колумбийската певица Шакира и вече бившата ѝ половинка - футболистът на "Барселона" Жерар Пике, се появиха на едно и също събитие дни след като стана ясно, че слагат края на 12-годишната си връзка. 

Двамата пътуваха до Хлубока, Чехия, а причината беше бейзболен турнир. Големият им син Милан (9 години) взе участие в надпреварата и те не пропуснаха да го подкрепят. 

Шакира и Пике не са се появявали заедно от март насам. Засега за раздялата е говорила единствено певицата, която потвърди края на връзката и помоли медиите да уважават личното им пространство именно заради децата.

"В момента отношенията между двамата не са най-цветущи, но те се опитват да се държат добре един с друг именно заради синовете си", каза близък до двойката за "Ел Периодико". 

Преди седмица гръмна новината, че една от най-известните двойки се разделя, а причината е изневяра на Пике. Версиите за неговото прегрешение са две - за 20-годишна хостеса и за майката на съотборника му Гави. 

Слуховете твърдят, че Шакира е хванала двамата прелюбодейци в семейната къща, като след това футболистът се е изнесъл и отново живее в ергенския си апартамент в центъра на Барселона.