на живо

Да напишеш любовно писмо зад решетките (ВИДЕО)

Дани Алвеш прави отчаян опит да спаси брака си докато чака присъда за изнасилване

Да напишеш любовно писмо зад решетките (ВИДЕО)

Любовта крепи човека, дори когато се намира на дъното. Такъв е случаят с Дани Алвеш, който явно не се е отказал да се бори за сърцето на своята съпруга. Бразилецът продължава да се намира в затвора, където очаква да получи присъда по обвиненията в изнасилване.

Животът на 39-годишния Алвеш обаче става все по-мрачен. Само преди седмица неговата любима Джоана Санс разби сърцето му. Тя използва социалните мрежи, за да обяви пред целия свят, че се разделя с футболиста, като го направи с… писмо.

И отговорът на нейния все още законен съпруг не закъсня.

Зад решетките, където се намира вече от няколко месеца, горкият Дани събра кураж и реши на свой ред да ѝ напише писмо, в последен опит да спаси своя брак и любовта си.

Какво написа той в своето любовно писмо, вероятно на прощаване с красивата Джоана? Това разкриват испанските медии:

Скъпа моя Джоана. Изминаха почти 8 години, изпълнени с много любов, привързаност, уважение и взаимна грижа. В последните няколко години с теб всичко изглеждаше по-лесно и приятно. Ти и моите деца - Дани Фильо и Виктория, бяхте най-добрите неща за мен се случиха в живота ми“, пише бразилецът.

Израснахме заедно от деня, в който се запознахме. От първата минута започнахме съвместен живот. Придружавахме се през всичките тези години и се подкрепяхме. Днес, в тези тежки времена, аз съжалявам за решението ти и се надявам животът да ни даде още един шанс да се обичаме отново“, продължава да излиза чувствата си бившата футболна звезда.

Разбирам болката, която ти причинява тази несправедлива ситуация, в която се намираме. И разбирам, че ти не успя да издържиш на целия този натиск“, се казва още в писмото на Алвеш, който за пореден път опитва да обяви, че е невинен: 

Това, в което ме обвиняват, е чуждо за мен и за ценностите, които винаги са ръководили живота ми - любов, уважение и усилия. Ще продължа да се боря, вярвайки в себе си с подкрепата и увереността на онези, които знаят кой съм всъщност. Ще се боря докрай с безусловната любов на моите деца, моите родители и тези, които продължават да бъдат до мен. Скоро ще докажа, че съм невинен пред целия свят."

Дани Алвеш е в затвора от януари, а обвиненията срещу него са тежки. Той ще се изправи пред съда в обвинение за изнасилване на 23-годишно момиче, което твърди, че Алвеш ѝ е посегнал сексуално против нейната воля в нощен клуб в Барселона на 30-и декември.

Футболистът е застрашен от 4 до 12 години лишаване от свобода. Той има 126 мача и 8 гола с националния отбор на Бразилия.

Дани Алвеш и Джоана Санс са заедно от 2015 г., 24 месеца по-късно вече са семейство. Това е втори брак за него. Преди това бившият играч на ПСЖ и Барселона е женен за Динора Сантана, от която също има две деца - Даниел и Виктория.