на живо

Дани Алвеш черпи в затвора

Не се чувства добре, съсипан е, разказва съкилийник на футболиста

След като в Испания написаха, че съпругата на Дани Алвеш - Йоана Санс, го е посетила в затвора, списание "Semana" разкри и какво е казал футболистът на модела по повод обвиненията срещу него.

23-годишна жена обвинява бившия играч в изнасилване. От 20 януари той е в предварителния арест, без възможност за пускане под гаранция.

Според източника Алвеш е звънял поне два пъти на Йоана, за да я увери, че във въпросната вечер е бил пиян и не си спомня абсолютно нищо.

Най-титулуваният футболист ще остане задържан поне до следващата седмица. До няколко дни съдът ще се произнесе по жалбата, подадена от адвоката му с искане за освобождаването му до процеса.

Телевизионното предаване Programa de Ana Rosa цитира затворник, който разказа какво прави Алвеш зад решетките.

"Алвеш помага, където може. Купува неща за ядене на хората и ги черпи. Опитва се да остане незабелязан и е много любезен с охранителите. От надзирателите повечето му симпатизират, но има и такива, които го ненавиждат и се радват на всичко, което му се случва. Моли се да бъде освободен, но също така смята, че ще му се наложи да остане вътре. Не се чувства добре, съсипан е", разказва обитателят на затвора.