на живо

Дейвид Бекъм спи за 23 000 евро на вечер в Катар, нае си частен готвач

Не пести за катарски лукс

Дейвид Бекъм е под светлината на прожекторите и на световното първенство в Катар. Бившият английски национал, който в момента е съсобственик на "Интер" Маями, пристигна в Доха със съпругата си Виктория и децата си.

Бекъм не пести средства, за да се обгради с катарски лукс. Според британското издание Mail Online легендата е прекарал почти седмица в петзвездния хотел Mandarin Oriental de Doha.

Англичанинът е отседнал в един от най-големите апартаменти Baraha View, който разполага с трапезария, частен портиер, външен двор, басейн и фитнес. Стаята се намира на последния етаж на хотела и струва 23 000 евро на вечер.

"Персоналът беше щастлив, когато беше в хотела. Наричаха го „Сър Дейвид“, защото винаги беше много учтив към хората около него. Други гости почти не го виждаха", казва източник, близък до изданието.

Съобщава се, че бившият футболист е наел и частен готвач, за да приготвя специални ястия за фамилията. Например - японска пържола от телешко месо Кобе.

Очаква се след Мондиал 2022 тимът на Бекъм да подпише предварителен договор с Лионел Меси и от лятото на 2023 г. аржентинецът да заиграе за клуба от Флорида.