на живо

Фен си татуира купа ПРЕДИ загуба във финала

Дъщеря ми и майка ми го приеха нормално, но баба ми побесня, споделя Крис Кук

Фен на Нюкасъл изпадна в конфузна ситуация. Той си татуира Купата на лигата и надпис ПОБЕДИТЕЛИ преди финала в турнира, загубен от Манчестър Юнайтед на Уембли.

31-годишният Крис Кук поръчал татуировката да му бъде направена на левия крак цели три дни преди поражението с 0:2. Той обаче е категоричен, че не съжалява за решението си.

"Така или иначе имах запазен час в студиото за татуировка на ръката. И в последния момент реших да добавя и нещо за купата, която очаквах да спечели любимият ми Нюкасъл. Приятелите ми останаха шокирани. Изобщо не съжалявам за решението си. Може би един ден ще съжалявам, но засега го намирам просто за забавно."

Неговата гледна точка обаче не се споделя от членовете на семейството му. Особено гневна е неговата баба.

"Дъщеря ми намира ситуацията за забавна, майка ми също не се тревожи особено. Баба ми обаче направо побесня. Тя винаги е мразела татуировките, а аз съм буквално покрит с тях. Тази за Нюкасъл й дойде в повече", споделя Крис.

Той и приятелите му пътуваха близо 400 километра до Лондон за първия финал на любимия си тим от 24 години. Головете на Каземиро и Рашфорд обаче сложиха край на мечтата за първи трофей от 1969 г. насам.

Тагове:

@