на живо

Футболист преби тъщата, хванала го с 5 проститутки

Не му е за първи път

 

Младежки национал на Чили се забърка в грандиозен скандал. Хорди Томпсън пребил тъщата си, след като го хванала в леглото с 5 проститутки, пишат от Maldita Farandula в родината му.

19-годишният флангови футболист бил хванат в крачка в дома си в Пенялолене. Той побеснял и нанесъл побой на майката на своята съпруга. Пострадалата е подала жалба в полицията.

Томпсън не напада жена за първи път. В края на миналата година срещу него беше повдигнато обвинение за домашно насилие. Тогава той носеше екипа на местния гранд Коло Коло и получи разрешение да напуснe страната и да заиграе за руския Оренбург, след като заложи апартамента си.

Крилото дебютира за Коло Коло на 16 години - на 1 май 2021 г. в шампионатния мач с Нубленсе. Тогава заради пандемията с коронавирус 17 от състава на гранда не бяха на линия. Първият му професионален гол дойде на 22 януари миналата година - срещу Депортес Копиапо.

Томпсън, който е с еквадорски корени, премина в Оренбург под наем през зимата. Преди седмица бившият клуб на Благой Георгиев активира откупната клауза на чилиеца.

През миналия сезон тийнейджърът записа 2 гола и асистенция в 12 мача във всички турнири.