на живо

Футболна звезда ме прекара с ролс-ройс на старо (ВИДЕО)

Ютюбър купи на търг луксозния автомобил, сега се държи за главата

Youtube звезда се оплака, че е прецакан след сделка със звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд. Мат Армстронг купил на старо ролс-ройса, който нападателят разби в катастрофа през септември. А сега твърди, че щетите са много по-тежки, отколкото е смятал първоначално.

Рашфорд плати близо 900 000 евро за луксозния автомобил, но миналата есен участва в пътен инцидент. За щастие нямаше пострадали, но лявата страна на колата беше напълно унищожена. Впоследствие Маркъс я пусна на търг.

Армстронг, който може да се похвали с 2,5 милиона последователи, купи ролс-ройса за 200 000 евро. Но останал шокиран от пораженията по автомобила, който описва като "напълно съсипан".

Въпреки че на снимките ясно личи колко повредена е колата, от аукционната къща гарантирали, че тя може да запали. Новият й собственик обаче нямал този късмет.

"Няма начин да са я запалили след катастрофата. Момчетата от сервиза и моят баща работиха цяла нощ. Оказа се, че и окачването е в трагично състояние, ауспухът също е повреден", обяснява Армстронг.

Той отбелязва също така, че въпросният модел е произведен в партньорство с Mansory, като частите му са сред най-скъпите в света. Армстронг твърди, че ще му се наложи да плати още поне 100 000 евро за друг ролс-ройс на старо, за да използва елементи от него за ремонта.