на живо

Гавра с Лука Модрич: Американци го показаха в инвалидна количка! (СНИМКИ)

След жребия за Евро 2024

Финалистите на Евро 2024 разбраха съперниците си в континенталната надпревара, а букмейкърите вече дават прогнози кой ще излезе с лекота от групата и кой ще отпадне рано-рано.

Американският спортен портал Bleacher Report публикува графики, показващи предварителните потоци чрез най-големите звезди на отбора.

В най-завързаната група попаднаха Испания, Хърватия, Италия и Албания. Медията обаче прекрачи границата, показвайки звездата на "ватрените" Лука Модрич в инвалидна количка.

38-годишният Лука играе в едно от най-силните първенства в света и продължава да е двигателят на Реал Мадрид. Той е на "Бернабеу" от 2012 г., като има 339 мача за "белия балет" и 26 гола. За националния отбор на Хърватия е играл в 172 срещи и е отбелязал 24 попадения.

Дори последователите на тази страница не са ентусиазирани от графиката. Постът има над 100 коментара, като повечето от тях осъждат подобно поведение към футболната легенда.

"Това е неуважение", "Инвалидната количка? Срам! Засрамете се", "Това не е начинът да се отнасяме към легенда", "Този ​​Модрич в инвалидна количка ли е?" - гневни са футболните привърженици.