на живо

Гавра с Манчестър Юнайтед на метри от "Олд Трафорд"

Компания за ремонти направи остроумна реклама, която осмива клуба

Проблемите на Манчестър Юнайтед от началото на сезона следват един след друг. От неубедителната игра, през лоши резултати, несигурност в собствеността, та дори теч на стадиона.

В началото на октомври покривът на "Олд Трафорд" показа нагледно, че е далеч от най-доброто си състояние, като по време на мач солидно количество вода, породено от обилните валежи, директно се изливаше върху главите на хората.

Това, в комбинация със слабата игра в защита, донесе рекламен хит от страна на компанията Checkatrade. Сайтът помага на потребителите да намерят подходящ майстор за всякакъв вид ремонти - покриви, канализация, електричество, боядисване.

Ето защо от там решиха да вземат под наем билборд в близост до "Олд Трафорд" и да напишат Leaky roof, leaky defence (превод "течащ покрив, пропусклива защита") -  "Има неща, които дори Checkatrade не може да поправи". От компанията визират възможността да се справят с течащия покрив, но за отбраната на "червените дяволи" няма какво да направят.

В социалните мрежи болшинството фенове приеха добре шегата на гърба на отбора, но други използваха случая да напомнят на ръководството, че клубът върви надолу.