на живо

Герой на Германия поздрави фен с... голата си съпруга (ВИДЕО)

Рожденикът получи много повече, отколкото се надяваше

Герой на Германия поздрави фен с... голата си съпруга (ВИДЕО)

В конфузна ситуация се озова световният шампион по футбол Андреас Бреме. Германецът беше прекъснат от голата си съпруга, докато записваше послание към фен по случай рождения му ден.

62-годишният защитник отбеляза победния гол във финала срещу Аржентина на мондиала в Италия през 1990 г. Бреме, който записа 86 мача за родината си, е смятан за национален герой. Той има и успешна клубна кариера в Байерн Мюнхен и Интер. Именно поради тази причина много футболни привърженици го молят за персонализирани поздрави. 

Един от тях обаче получи много повече, отколкото очакваше. Бреме стартира видеото по обичайния начин, като пожела на своя почитател здраве и щастие. В един момент обаче шампионът беше обезпокоен от някакъв шум в стаята. Той се обърна в дясно от себе си и неволно показа голата си жена, която тъкмо влизаше през вратата.

Бреме бързо обърна камерата и продължи да се държи, сякаш нищо не се е случило. Секунди по-късно видеото вече трупаше милиони гледания в социалните мрежи.

Все пак бившият футболист и 56-годишната му любима Сузана погледнаха на ситуацията от забавната й страна. "Разбрахме какво се е случило, когато приятелите започнаха да звънят. Дори не разбрах, че съм изпратил видеото в този вид", обясни Бреме пред "Билд". 

Тагове:

@