на живо

Хълк я смени с племенницата й, тя си хвана по-млад с 28 г.

Тъкмо помислихме, че сюжетът на този латиносериал се е изчерпал

Около бразилската футболна звезда Хълк никога не е скучно. 37-годишният нападател на Атлетико Минейро се превърна в абсолютен хит, след като заряза съпругата си и майка на три от децата си Иран Анхело, за да се ожени за... племенницата й Камила Анхело.

И ако смятате, че с това сюжетът на този латиносериал се е изчерпал, жестоко се лъжете. 54-годишната Иран нанесе своя ответен удар. Тя се похвали с новото си гадже - 25-годишен инженер.

Лукас Суасуна постоянно публикува техни общи снимки в социалните мрежи. А медиите в Бразилия го определят като първата сериозна връзка на Камила след края на 12-годишния й брак с Хълк през 2019 г. През уикенда двамата се забавляваха на разходка с лодка с Сао Пауло.

При драматичните събития отпреди 4 години Иран обвини племенницата си, че е "рязала плътта й с нож", когато й е отнела съпруга. Хълк и Камила се ожениха през септември 2020 г. Миналата година 33-годишната Анхело роди дъщеричка на име Двамата продължават да показват любовта си един към друг с публикации в социалните медии.

Моделът и инфлуенсър Камила наскоро публикува отново стара снимка, на която по бикини целува съпруга си и отправя послание към последователите си в Instagram: "Много е хубаво да умреш от любов! И продължавай да живееш."