на живо

"Хората си мислят, че се казвам Жозе Хари Моуриньо Потър"

Преди две седмици бях единственият, който работеше, защото всички бяха болни, разкри треньорът на Рома преди гостуването на Милан

Reuters

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не е в особено настроение преди утрешния мача с Милан на "Сан Сиро".

"Този ​​сезон имахме два трудни периода: първият беше първите три мача в шампионата, когато можехме да вземем 9 точки, но взехме 1. Тогава нямаше свободни играчи и загубихме 8 точки. И сега сме на 4 точки зад зона "Шампионската лига".

Тук съм от 2 години и 5 месеца и за тези 2 години и 5 месеца съм единственият човек тук, който не е пропуснал нито една минута от тренировка. За мен няма болести, лошо настроение, ранно ставане. или късно. Дори преди две седмици бях единственият, който работеше, защото всички бяха болни.

Играем в сгъстен цикъл, имаме много контузени футболисти.

Пренебрегването на това е грешно и тук трябва да защитя своя екип и да кажа, че това са сериозни хора, които работят и страдат, когато резултатът не е това, което очаквахме.

Загубихме дербито с Лацио за Купата, но трябва да се борим в първенството. Ние сме Рома и имаме най-невероятните фенове, които съм виждал в живота си.

Имаме треньор, чието име е достатъчно, за да накара хората да си помислят, че се казва Жозе Хари Моуриньо Потър. Това повишава нивото на изискванията и очакванията, но истината е, че се борим за нещо много трудно.

Снимка: Twitter

Срещу Милан ще дадем най-доброто от себе си, както винаги. Жалко, че ще бъда на трибуните, а не на пейката. Но аз ще си свърша работата и имам увереност, че момчетата ще дадат всичко от себе си", каза треньорът на Рома.