на живо

Ибрахимович към Кристиано: Световното не е за лъжци!

Шведът с брутален коментар

Reuters

Нападателя на "Милан" Златан Ибрахимович определено не е доволен от шумотевицата, която се вдигна около първия гол в мача Португалия - Уругвай (2:0).

Припомняме, че попадението първо беше записано на Кристиано Роналдо, а след това съдиите се коригираха, уверени, че Бруно Фернандеш е играл последен с топката.

Ибра, цитиран от SoccerScenes, разкритикува реакцията на Роналдо, който очевидно се е опитвал да убеди всички, че голът е негов.

„Знаете кога сте докоснали топката... и знаете кога не сте. Най-срамното е да се забрави, че има камери, които ще разкрият истината. Ако това съм аз, тичам направо при Бруно Фернандеш и празнувам с него.

Казвам му, че това е неговият гол и че не съм ударил топката, а не да се опитвам да привлека ненужно внимание от публиката. Това ясно показва, че той иска всичко да се върти около него и точно затова Тен Хаг го изгони от "Юнайтед".

Той просто е разстроен, че всички медии са насочени към Меси, който запази Аржентина жива на световното първенство. Сега той се опитва да открадне светлината на прожекторите от Меси и Бруно. Футболът не е за лъжци", гневен е шведът.