на живо

Изгониха я от стадиона и я превърнаха в сензация

Енид Уонг е фенка на мексиканския Тигрес

Понякога да аплодираш любимия си клуб не си струва. Една необичайна новина, свързана с футбола, идва от Мексико. Главни действащи лица са местна красавица и клубът Тигрес УАНЛ.

Изумителната брюнетка Енид Уонг е звезда в социалните мрежи. Над 1 500 000 души я следват в Instagram, а според информация от родината й 24-годишната красавица получава над 10 000 харесвания в TikTok и Instagram всеки ден.

Сексапилната дама има и профил в портала OnlyFans, където споделя малко по-свободно съдържание. Всеки, който иска да я последва и да види повече, трябва да плати 10 долара за месечен абонамент.

Енид печели близо 10 000 евро на месец и живее повече от прилично и не спира да пътува - посещава Париж, Лондон, Дубай, Абу Даби, често е в Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк...

Тя е върла привърженичка на Тигрес.

За всеобщо удоволствие на мъжката част от фенската аудитория, след всеки гол на любимия си клуб тя "черпи" последователите си със снимки на разголените си гърди.

"Красива си, скъпа", "Красив пейзаж", "Ти си богинята на Олимп. Караш ни да мечтаем", "От всички чудеса на света, ТИ си изключителен случай.", Просто гориш", са част от коментарите.

Ръководството на клуба обаче не я хареса и предприе непопулярен ход. Шефовете взеха решение да изгонят Енид от трибуните на стадиона. Забраната да влиза на стадион "Естадио Университарио" важи до края на този и за целия следващ сезон.

Популярността й нараства в пъти след скандала.

Според мексиканските медии Енид се е превърнала в сензация и вече е изпреварила двете най-популярни жени в Мексико - моделите Янет Гарсия и Карели Руис.