на живо

Изневери на жена си 18 пъти, лекува се с алкохол и накрая си направи вазектомия

Легендата Уейн Рууни говори за най-тъмния период в живота си

 
Уейн Рууни, настоящият треньор на Бирмингам, остави незаличима следа като футболист - легенда на Манчестър Юнайтед, тръгнал за големия футбол от Евъртън. За националния отбор има 120 двубоя и 53 попадения.
 
Снимка: Getty Images
Не всичко в живота му обаче е цветя и рози. Пред популярен подкаст на Острова той разказа за най-трудния период в живота си.
 
"Преминах през доста различни предизвикателства - както на терена, така и извън него, лекувах се с алкохолът", каза Уейн.
 
Снимка: Getty Images
"Когато бях на 20, прекарах няколко дни вкъщи и не излизах. Пиех почти до припадане. Не исках да съм сред хора, защото понякога се чувствах засрамен, а друг път - сякаш съм ги разочаровал. В крайна сметка не знаех как иначе да се справя с това, така че избрах алкохола.
 
Снимка: Getty Images
Когато пиеш и не получаваш помощ от другите, наистина можеш да свършиш на дъното и аз бях така няколко години. За щастие сега не ме е страх да отида и да говоря с хората за проблемите", обяснява настоящият мениджър на Бирмингам.
Хиляди пъти е бил на първите страници на таблоидите. И не само заради головете си. Участвал е в оргии с проститутки и се е възползвал от елитен дамски ескорт зад гърба на жена си.
 
Снимка: Reuters
Веднъж беше хванат да шофира пиян с друга жена в колата, а преди няколко години беше заснет с полуголи момичета, които танцуват около него в хотел.
 
Според признанието на съпругата му Колийн съпругът й й е изневерявал 18 пъти за 15 години след брака им през 2008 г.
"Тогава бяхме още много малки и много се карахме. Знаех с кого излиза и знаех, че не е добре... Не исках да му казвам нищо до един момент. Не беше лесно, но му простих. Мисля, че е невероятно къде сме днес след всичко това. И двамата сме щастливи, защото сме силни хора и говорихме за всичко", откровена е Колийн. Според нея алкохолът е основният виновник за поведението на любимия й мъж.
 
Снимка: Facebook
Това, което мнозина не знаят е, че Уейн се е подложил на вазектомия през 2018 г., след като се ражда четвъртото им дете.
 
"Всичко, което се случи, е истина. Това не означава, че не обичам Колийн, просто взех грешни решения", коментира 38-годишният Рууни.