на живо

Как да направим любимите сандвичи на Арлинг Холанд?

Футболистът дал 65 евро за уникалния вкус

Въпреки че понесе доста критики след отпадането на неговия Манчестър Сити от Шампионската лига, Арлинг Холанд си остава един от най-добрите футболисти в света в момента. 

Нападателят е вкарал 31 гола в 39 мача през настоящия сезон и всички се питат на какво се дължи добрата му форма. 

Е, ясно е, че тренировките са от голяма важност, но и храната му не е за подценяване. Отскоро Холанд има нови любими сандвичи. Ето какво съдържат те:

За да ги приготвите ви трябва пресен хляб фокача, прошуто ди парма, рукола, домати, песто, масло от трюфел, паста от шамфъстък, маслини и сирене бурата. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ad Maiora (@admaioramcr)

Рецептата я разкри Енрико Пин, който е собственик на заведението "Ад Майора" в Манчестър. Той се похвали, че Холанд си е напазарувал от него за солидната сума от 65 евро. За тази цена той е занесъл вкъщи 3 тави с такива сандвичи. 

Собственикът на заведението разкри, че наскоро е направил голяма доставка за Манчестър Сити, а футболистите са опитали сандвичите му след тренировка.

"Да говоря с футболистите и да им дам да опитат нашите сандвичи си беше сбъдната мечта", споделя Енрико. 

"От Сити ни поканиха след победата в дербито (3 март), за да им приготвим награда за победата. Направихме сандвичите в кухнята на стадиона, срещнахме се с футболистите, разведоха ни наоколо. Беше страхотно! Тогава Холанд ни попита дали можем да му заделим за вкъщи.", добавя съпругата му Даниела. 

Собствениците на ресторанта разкриха, че от тогава Холанд често поръчва от тях и към сандвичите добавя йоркширски пудинг с всички гарнитури.

Норвежецът поддържа доста строг хранителен режим, като яде по 6 пъти на ден. Подобна е програмата и на Кристиано Роналдо. 

Едно от основните ястия в диетата на Холанд е пилешко с макарони, приготвено без сол и подправки. Той яде и доста риба, като всичко е придружено от пресни зеленчуци.