на живо

Крадци нахлуха в дома на Меси (ВИДЕО)

Полицията вече разследва случая

Последните часове не са били никак добри за Лионел Меси. Футболистът на Пари Сен Жермен е получил лоши новини, след като стана ясно, че крадци са нахлули в неговия дом, намиращ се в Кастелдефелс, Барселона.

Снимка: Reuters

Новината бе оповестена от Antena 3. Испанското издание допълва, че двама души са влезли в къщата на аржентинеца през градината. Опитът за грабеж се е случил в ранните часове на 6 април.

Снимка: Reuters

Двамата престъпници са опитали да разбият вратите и прозорците, но опитите им са се оказали безуспешни. Впоследствие са направили опит да прескочат оградата, през която влезли, но и тази възможност ударила на камък. Въпреки че полицията не успяла ги залови, властите разследват случая, тъй като охранителните камери в дома на нападателя са уловили точния момент на нахлуването. Двамата нарушители избягали малко преди пристигането на властите. 

Снимка: Reuters

В последните седмици името на Меси е обект на сериозни трансферни спекулации. Бъдещето на световния шампион с Аржентина все по-често се свързва със завръщане в Барселона, но само преди дни стана ясно, че арабският Ал Халил е готов да му предложи космическата оферта от 400 милиона евро на година. Договорът на аржентинския национал с ПСЖ ще приключи в края на сезона и на този етап не се очаква той да бъде подновен.