на живо

Меси мечтае за дъщеря (ВИДЕО)

Вижте как би изглеждала според изкуствения интелект

Меси мечтае за дъщеря (ВИДЕО)
 

Лионел Меси гледа към нова мечта, но тя не е свързана с постиженията по футболните терени. Световният шампион и седемкратен носител на "Златната топка" разкри, че иска със съпругата му Антонела да имат дъщеря.

Геният от Росарио изненада феновете си с интервю за популярния стриймър и свой приятел от детинство Миге Гранадос, в което сподели подробности относно семейния си живот.

Звездата на Интер Маями заговори и за отношенията със синовете си: 10-годишния Тиаго, 8-годишния Матео и 5-годишния Чиро.

"Тиаго обича да бърбори. Може би има по-голяма увереност да споделя на Антонела, отколкото на мен. Матео си казва всичко, той също говори доста. Чиро е по-резервиран.", каза Меси.

36-годишният аржентинецът изрази и възхищението си от своята любима, определяйки я като страхотна партньорка и невероятна майка.

"С децата е 24/7. Пътувам често и за дълги периоди заради мачове, предсезонна подготовка, ангажименти към националния отбор. Понякога ме няма за месец, дори месец и половина, а тя не се отделя от децата."