на живо

"Можеше да не доживее първия рожден ден на сина си"

Райън Рейнолдс спасил живота на съпругата на свой футболист

Райън Рейнолдс с главна роля в спасяването на живота на Лаура Форд – съпругата на футболиста на Рексъм Антъни Форд.

По-рано през годината Лаура чува диагнозата "мозъчен тумор", месец след като ражда сина си Пади. Първоначалната информация е, че туморът е неоперативен и че тя най-вероятно няма да доживее първия рожден ден на сина си.

За да се грижи за съпругата и сина си, нападателят си взима почивка от тренировките, а в момента, в който Райън разбира за болестта на Лаура веднага предлага подкрепа на семейството.

Холивудската звезда осигурява финансова помощ, благодарение на която Лаура заминава за Ню Йорк, за да получи второ мнение. 7 месеца по-късно и след първоначалната диагноза семейство Форд разбират, че туморът е доброкачествен.

"Райън ни помогна и успяхме да получим второ мнение. Това е нещо, което той не беше длъжен да прави", споделя Антъни в документалния сериал "Добре дошли в Рексъм", който проследява събитията около клуба след като той е купен от Рейнолдс и Роб Макелхени през 2020-а.

След тежките 7 месеца Форд се завърна на терена, вкарвайки гол за успеха над Йоувил Таун с 3:0 в мач от четвъртото ниво на английски футбол.