на живо

"На Роналдо му писна от нея" - разделят ли се Кристиано и Джорджина?

Той не е щастлив, а тя само харчи, харчи и харчи, говорят в Португалия

Getty Images

Ако се съди по публикациите и снимките в социалните мрежи, отношенията между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са перфектни.

Снимка: Instagram

Според пресата в Португалия обаче връзката им върви надолу. Програмата Noite das Estrelas посочва, че футболистът на Ал Насър е вече "уморен" от връзката и "че му е писнало от нея". Самият той описвал поведението на жената до него, като "далеч от реалността" и "фриволно".

Даниел Насименто, журналист и сътрудник на предаването, казва: "Роналдо не е щастлив. Джорджина седи по цял деня в търговски център в Рияд и това е една от причините, поради които на Кристиано не му е забавно.

Снимка: Getty Images

Тя не прави нищо но харчи, харчи и пак харчи... И най-лошото е, че си мисли, че е до него. Тя се издига на пиедестал и това изобщо не му харесва."

Друг коментатор, на име Лео Каейро, допълва: "Казвам го от месеци. Те не са в добри отношения и е вероятно да се разделят. Реалността е, че на CR7 му е писнало от нея. Това е!"

Снимка: Instagram

Все пак се чу и глас в защита на звездната двойка - от Филипа Кастро, приятелката на Кристиано. "Мога да потвърдя от 100% надежден източник, че те са както винаги. Супер са си. Това са клюки, поръчани от хора, които не могат да понасят Джио. Те са двойка, която има любов за даване и раздаване."

Снимка: Reuters