на живо

Осъденият за изнасилване Алвеш празнува лудо в имение за 5 млн. евро

Той беше освободен под гаранция от 1 млн. евро

Осъденият за изнасилване бивш футболист на Барселона Дани Алвеш, отпразнува първата си нощ на свобода! 

Бразилецът си спретна лудо парти в имението, което все още притежава заедно със съпругата си Йоана Санц. Имотът се оценява на близо 5 млн. евро. 

Алвеш имаше и повод за партито - рождения ден на баща си, който той не успя да отбележи, тъй като беше зад решетките. Според испанските медии, сега той се е реванширал с подобаващо парти, продължило до ранните часове на следващия ден, на което са присъствали доста роднини и приятели.

По-рано през деня папараци издебнаха, че Алвеш си е поръчал бургери, за да почерпи за свободата си. 

Бившият футболист плати 1 млн. евро гаранция, за да излезе от затвора, където трябваше да прекара 4 години и половина. Алвеш беше осъден за изнасилване на млада жена в столицата на Каталуния през декември 2022 г. На 20 март той спечели обжалването и ще излежи присъдата в комфорта на собствения си дом. Според очевидци, в килията си той е оставил библия, ветрило и няколко книги, за да могат да бъдат използвани от другите затворници.

По време на съдебния процес той преживя и раздяла с жена си, която заяви, че иска развод. Двамата все още не са сложили официално край на брака си. 

Алвеш стана шест пъти шампион на Испания, два пъти шампион на Франция, шампион на Италия, три пъти спечели Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА и три пъти Суперкупата на УЕФА. Като част от националния отбор на Бразилия той спечели по два пъти Купата на Конфедерациите (2009, 2013) и Купата на Америка (2007, 2019), а също така стана олимпийски шампион (2021).

Тагове:

дани алвеш