на живо

Отмъщението на бившата: Герой на Аржентина остана без най-милото (СНИМКИ)

Латино драма със световен шампион

Те се запознават през 2018 г., женят се през 2021 г. и три години по-късно, през 2024 г., са в процес на тежък развод.

Eсекиел Паласиос беше един от играчите, донесъл на "албиселесте" третата световна титла в Катар през 2022 г., но сега най-скъпите му спомени се разпродават от съпругата му.

Йесика Фриас е решена да продаде всички вещи на футболиста, сред които фланелката, с която той стана световен шампион и дори медала, който получи в Катар.

Наранената жена твърди, че Паласиос вече не й осигурява необходимите пари, за да остане в апартамента си и да покрие разходите си.

Първата продажба на Фриас беше фланелката на Аржентина, с която Есекиел стана планетарен шампион. Тя качи снимка в социалните мрежи с купувача: "Един търг по-малко!"

По-късно Йесика подсказа какъв ще бъде следващият ѝ ход. "Ще продам всички фланелки и медала на световния шампион, за да платя апартамента. Опитвах се да работя, но бях до него четири години", изригна тя в социалните си мрежи.

"Той ми каза, че няма да изплати докрай жилището, защото не знае дали ще бъде негово или не. А аз му искам само това, което принадлежи за мен, от това, което направихме заедно, и да подпише развода.

Ще продам най-важното, което той има като футболист, за да се изплати дължимото. Има неща, от които не искам да се отказвам.

Него го устройва аз да мълча, но има неща за националния, които знам и които не съм разказвала", закани се Йесика.

Малко след това вече бе продаден и медалът на Паласиос, което бе потвърдено с изображението на купувача в социалните мрежи.