на живо

Пике за новата: Tя ми избира дрехите, като нейна кукла съм

Бившият играч на Барселона не следва модните тенденции

Пике за новата: Tя ми избира дрехите, като нейна кукла съм

Жерар Пике направи любопитно разкритие за връзката си с Клара Чиа. Бившият футболист на Барселона сподели, че не се вълнува от модните тенденции, а оставя това на новата си половинка - тя му избира дрехите, ползвайки го като кукла.

"Истината е, че изобщо не следя модата и като цяло не е нещо, на което обръщам внимание. С приятелката ми отиваме в магазина и тя пазарува дрехи за мен. Там съм като нейна кукла!", каза с усмивка Пике пред популярния испански стриймър Ибай, който има над 10 милиона последователи в Youtube.

Коментарът не бе подминат от тв шоуто "Арусерос", където водещата - Татяна Арус, определи Чиа като "новата стилистка на Пике". Тя се зачуди дали с бившата съпруга на играча - Шакира, не е било същото.

Колумбийската певица и Пике прекратиха връзката си миналата година. Те бяха заедно 12 години и имат двама сина - Милан и Саша.

Бракът им се разпадна, когато Шакира разбра, че половинката ѝ излиза с 23-годишната красавица Чиа. Неотдавна поп звездата нарече изгората на Пике "мъртва муха" и се подигра на двамата в песен, която се превърна в хит.

В последните дни се появиха информации, че Пике очаква дете от Чиа. Двамата бяха заснети да купуват тест за бременност в аптека.