на живо

Проститутката на Рибери и Бензема проговори

Полицията дойде при мен с видеозаписи с Бензема, разказва Захия Дехар пред "Екип"

Захия Дехар е едва на 17 години, когато попада в центъра на вниманието на световната общественост. Тя се прочу през 2010 г. като "луксозен ескорт" и имаше сексуални отношения по взаимно съгласие с Карим Бензема и Франк Рибери, отново напомни за себе си.

Припомняме, че двамата бяха задържани и разпитани, след като са имали връзка с нея, тъй като тя едва навършила 14 години...

Двама топ футболисти едва не сложиха край на кариерите си заради скандала. Когато се разбра, че ги има на клипове с нея, във Франция избухна голям скандал. Футболните звезди се изправиха пред съда, но твърдяха, че не са знаели, че тя е била малолетна, когато те са имали интимен контакт с нея.

Оттогава минаха повече от 13 години, а сега Захия реши да разкрие част от подробностите.

"Скандалът ми повлия много, защото нито го исках, нито го провокирах, нито го докладвах, нито отидох в полицията. Те дойдоха при мен, защото имаха видеозаписи с Бензема“, каза Захия пред "Екип".

Още тогава Дехар беше откровена и призна, че не е разкрила пред футболистите, че е непълнолетна и не са я карали насила да прави секс.

"Името ми внезапно се появи в медиите. Дори ме накара да мисля за самоубийство. Този белег е най-лошото нещо, което една жена може да понесе в това общество. Започването на нов живот след това беше много трудно."

Тя обаче успява да преодолее всичко. Днес е успешен модел, актриса и дизайнер на бельо.

"Беше адско пътуване. Избирах между самоубийство и опит да преживея всичко това. Беше невъзможна мисия да си намеря работа и да правя нещата, които искам. Знам, че всеки мъж, който се доближеше до мен, чуваше: "Тръгваш ли с нея? Знаеш ли коя е?", казва Захия и твърди, че дори не мисли за любов.