на живо

Разпиляха дрехите на английските звезди (СНИМКИ)

Шокиращи сцени на летището в Бирмингам преди Евро 2024

 

Ако вярват в поличби, феновете на английския национален отбор едва ли са изпълнени с оптимизъм за предстоящото европейско първенство. Звездите на Гарет Саутгейт преживяха крайно конфузен момент на занимаване за Германия. Тимът стартира участието си срещу Сърбия в неделя.

Отборът напусна тренировъчната си база "Сейнт Джордж" и се отправи към летището в Бирмингам. Футболистите се качиха на самолета, но изпаднаха в шок, когато погледнаха през прозорците.

Непохватни служители разпиляха дрехите на играчите върху пистата. И докато куфарите лежаха отворени на асфалта, един от товарачите настъпи пръснатите лични вещи.

Любопитното е, че това далеч не е първата странна ситуация на летището в Бирмингам. От известно време там функционира модерна зона за сигурност на стойност 60 милиона паунда, която позволява на пътниците да пренасят течности в опаковки до 2 л вместо обичайните 100 мл. Системата обаче все още не функционира за изненада на пътниците. Това доведе до огромни опашки пред терминала.

Английските национали все пак кацнаха благополучно и се отправиха към петзвездния спа и голф курорт Weimarer Land. Той разполага с футболни игрища, фитнес зала, спа център, плувен басейн, конферентни зали, два ресторанта и зона за игри.