на живо

Роналдо обезумял след титлата на Меси, цяла нощ го бил на PlayStation

Разкритието прави Джорджина в сериала за живота й на Netflix

Ройтерс

Кристиано Роналдо е обезумял заради световната титла, спечелена от Лионел Меси и Аржентина на мондиала в Катар. Разкритието направи партньорката на португалеца - Джорджина Родригес.

Във втория сезон на сериала на Netflix, посветен на живота й, тя говори откровено за реакцията на любимия си. "Той грабна джойстика на PlayStation от ръцете на Кристиано-младши, седна и игра срещу Аржентина с Португалия до следващата сутрин. Спечели всички мачове с разлика от пет и повече гола", разказа Джорджина.

Информацията беше публикувана от големите испански издания като AS, но някои източници поставят под съмнение нейната достоверност. На този етап от Netflix се въздържат от коментар.

Триумфът на Меси е огромен удар за Роналдо. Двамата водеха непримирима битка за футболния трон през последните 15 години. Те спечелиха всичко възможно на клубно ниво, имат и по един континентален трофей с националните си отбори. През декември обаче аржентинецът стъпи на световния връх, докато Кристиано и Португалия отпаднаха безславно от Мароко.

 

Тагове:

@