на живо

С 24 години по-млада: Ромарио няма спирка

Бразилската икона има 6 деца от 6 различни жени, вече е политик

Бразилската футболна легенда Ромарио се среща с наполовина по-млада жена. И това не е някакво изключение - преди време той се раздели с красива инфлуенсърка, от която е по-възрастен с цели 25-години.

Бащата на 6 деца беше заснет през уикенда в компанията на привлекателна брюнетка, носеща мини бански в цветовете на националния флаг на плаж в Рио де Жанейро. По-късно тя беше разпозната като 34-годишната промоутърка Мария Геусиан Сантос.
Според местните медии двамата са заедно от два месеца. Те се запознали в бар в Рио.

Бившият партньор на Христо Стоичков в атомното нападение на Барселона, който от известно време е политик, не е имал сериозна връзка от август 2022 г. Тогава той се раздели с Марсел Чолин. 31-годишната красавица се оплака, че световният шампион от 1994 г. непрекъснато й е изневерявал.

Очакванията бяха двамата да се оженят, след като семействата им се запознаха. В крайна сметка обаче те останаха просто приятели.

Шестте деца на Ромарио са от различни връзки. Включително син, роден от извънбрачна връзка с актриса, докато той все още беше женен за втората си съпруга Даниеле Фавато. Футболната икона припозна 19-годишния Рафаел Фариа след ДНК тестове.

Ромарио никога не е криел, че е луд по секса. "Понякога в деня на мача оставах вкъщи, далеч от съотборниците. Ако се събудех възбуден, правех секс и тогава тръгвах към стадиона. След това се чувствах лек и спокоен на терена", споделя той.

Магьосникът, чието пълно име е Ромарио де Соуза Фариа, през 2004 г. беше включен в списъка на ФИФА за стоте най-великите живи футболисти. Той е реализатор №4 за Бразилия след Пеле, Неймар и Роналдо.

Политическата му кариера започва през 2010 г., когато е избран за депутат от Бразилската социалистическа партия. След това става сенатор през 2014 г., преди да премине към друга лява партия през 2017 г.