на живо

Съпруга към любовница: Стой далеч от Евро 2024!

Драмата в семействата на Кайл Уокър е пълна

Съпругата на английския национал Кайл Уокър - Ани Килнър, призова любовницата му да не посещава мачовете на тима от Евро 2024.

Лорийн Гудман обяви, че ще гледа двубоите в Германия на живо заедно с двете си деца от защитника на Манчестър Сити. Килнър обаче се страхува, че така сложният любовен живот на мъжа й може да попречи на "Трите лъва" да триумфират.

Килнър има четирима синове от Уокър - Роман (11), Риан (7), Рейн (5) и новородения Резон.

"Лорийн казва, че ще отиде в Германия, и въпреки че това е нейно право, не разбирам защо прави това публично достояние. Предполага се, че тя ще публикува снимки на децата си, облечени с фланелки на Англия с "татко" на гърба. Това неизбежно ще създаде драма и шумът около Кайл ще бъде нежелано разсейване на екипа", споделила Килнър пред свой приятел, цитиран от The Sun.

Звездата на Манчестър Сити Кайл Уокър е шампион по... объркан личен живот. За любовната история на футболиста може да се снима сериал, който може да конкурира по дължина и заплетеност дори класиката "Дързост и красота".

През 2019 г. Уокър беше спипан в изневяра с реалити звездата и модел Гудман. Тя бе категорична, че именно футболистът е баща на сина ѝ Кайро (3 години). С охота разказваше на медиите, че Уокър е водил двойнствен живот и е живял ту с нея и детето, ту със законната си жена и тримата си сина.

Госпожа Уокър тогава постъпи великодушно и прибра вкъщи футболиста. Е, не без извинение от негова страна и покаяние в социалните мрежи.

И когато всичко изглеждаше поутихнало и скрепено с ново бебе в семейство Уокър, наскоро Ани отново изгони мъжа си! При това в напреднала бременност.

Причината: Той скрил, че с Лорийн имат второ дете - дъщеря на почти година. Моделът дори твърди, че има ДНК тест, който го доказва. Това значи, че Уокър е продължил отношенията си с нея, дори след извинението.

Ани явно е преглътнала и това и е прибрала бащата на шест деца, четири от които нейни. Какво щастливо голямо семейство!