на живо

Саудитец крещи на Роналдо, той му се подиграва (ВИДЕО)

Португалецът бесен на съдиите след 0:3 от Ал Хилал

Саудитец крещи на Роналдо, той му се подиграва (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо преживя една от най-неприятните си вечери с екипа на Ал Насър. Неговият тим беше разгромен с 0:3 от големия съперник в първенството на Саудитска Арабия - Ал Хилал. Благодарение на успеха домакините дръпнаха със 7 точки в битката за титлата. Попаденията отбелязаха сърбите Александър Митрович (2) и Сергей Милинкович-Савич.

Роналдо отново беше в центъра на събитията, въпреки че остана от губещата страна. Негово попадение от воле беше отменено заради изключително съмнителна засада. А португалецът реагира иронично на решението.

След това звездата на Ал Насър се сдърпа със защитника на домакините Али Ал Булеахи. Саудитецът се приближи до Роналдо и започна да му крещи. А Кристиано отговори с жест, че не чува нито дума.

За капак в 85-ата минута от Ал Насър поискаха дузпа, след като вратарят на Ал Хилал Ясин Буну повали Роналдо при единоборство във въздуха. Мароканският национал боксира топката и същевременно прати петкратния носител на Златната топка на земята. Реферът остана безмълвен, а португалецът отново показа с жестове, че не е съгласен.